Home

Een schaap met vijf poten zoeken: iemand zoeken met een vrijwel onmogelijke combinatie van goede eigenschappen - Look for the impossible!

5 Legs Recruitment bemiddelt al jaren met succes vakmensen voor Operations, Commercie, Inkoop, Marketing, Techniek, zowel op interim, freelance als vaste basis. Wij zijn gespecialiseerd in genoemde disciplines binnen: FOOD & AGRI, RETAIL, TECHNISCHE DIENSTVERLENING en INDUSTRIE.
Tevens is 5 Legs Recruitment sterk in Executive Search voor directie en managementposities.

Interimprofessionals
Door ons sterke netwerk en nauwe contact met specialisten, zijn wij in staat om snel de juiste professional te vinden voor een tijdelijke inzet. Doordat wij onze specialisten vaak al langer kennen, en zij expert zijn op hun vakgebied, zijn ze altijd zeer goed voorbereid. Daarnaast zorgen wij altijd voor een back-up en ondersteunen wij onze professionals gedurende de gehele periode die ze bij u werken. U heeft daardoor een direct inzetbaar, zakenkundig en resultaatgerichte professional en daarmee is een succesvolle samenwerking effectief en gegarandeerd.

Persoonlijke aanpak
Werk is meer dan arbeid en inzet. Echt werk draait om mensen met een hart, eigen talenten en persoonlijke motivaties. Doen waar men in uitblinkt en waar men een goed gevoel bij heeft. Wij hechten aan een intensief, persoonlijk contact met opdrachtgevers, business partners en kandidaten. Hierdoor ontstaat een sterk en waardevol netwerk dat ons in staat stelt de juiste vakmensen voor specifieke opdrachten te vinden. Wanneer wij al deze belangrijke kernwaarden samenbrengen en benutten zal uw organisatie maximaal rendement halen en groeien.

Sterke Relaties
Het senior management van 5 Legs Recruitment behandelt uw opdracht van A - Z zelf. Wij zijn ervaren recruiters met een zeer groot netwerk en een managementachtergrond in het bedrijfsleven. Juist door deze achtergrond weten wij vaak wat de personele vraagstukken op alle niveaus zijn binnen een organisatie en wij denken graag met u mee. Wij staan een zeer directe en persoonlijke manier van werken voor, zonder tussenlagen. Deze persoonlijke aanpak staat garant voor een goede duurzame relatie, succes, snelheid en korte directe lijnen.

Partners
5 Legs Recruitment kiest bewust voor het ondersteunen van BijzondereMensen.
BijzondereMensen is een nieuw initiatief om de duurzame inzetbaarheid van mensen mogelijk te maken, te behouden of te vergroten. Zij dagen u als werkgever uit om middels een beetje durf, een dosis enthousiasme en een stukje acceptatie Maatschappelijk Betrokken Ondernemen zichtbaar te maken. Samen met u probeert BijzondereMensen ruimte te creëren in uw bedrijfsvoering voor de (re)-integratie van langdurig zieken, Wajongers (jonggehandicapten), mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en 55-plussers. Een nieuwe tijd vraagt om een andere denk- en handelswijze waar het de inzet van arbeidskrachten betreft. Aandacht voor ieder individu staat hierbij voorop. Naast haar eigen werkwijze en filosofie, onderstreept 5 Legs Recruitment de unieke en weloverwogen werkmethode en marktbenadering van BijzondereMensen. Graag verwijzen wij naar de website van BijzondereMensen en Els Vis en Caroline Boerlage staan u graag te woord. (www.bijzonderemensen.com)
1
5 Legs Recruitment B.V. (CHOIX-Recruitment) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close