Account Manager in Food

Nieuw

Functieomschrijving Account Manager in Food

Zou je je graag als accountmanager verder willen ontwikkelen en werken in een ondernemende internationale foodorganisatie of wil je de stap maken naar accountmanagent en je verder bekwamen in het vak? Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om je te ontwikkelen als accountmanager en verder door te groeien naar de rol van salesmanager. Heb je al enige ervaring opgedaan in commercie of heb recent je opleiding afgerond en zou je graag in een commerciële rol je carrière verder vorm willen geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De rol:
Als accountmanager ben je of word jij dé sales- en relatiespecialist en bent in staat om behoefte bij de klant in kaart te brengen en te koppelen aan verkoopplannen. Je bent niet bang om acquisitie te gaan plegen en in staat om een analyse van de markt te maken, hierop te anticiperen en de verkoop uit te breiden. Met jouw enthousiasme en kennis overtuig je bestaande en nieuwe klanten om hun productportfolio uit te breiden en een duurzame relatie op te bouwen. Verder heb je gevoel voor logistieke aspecten van het vak. Je begrijpt ook wat ervoor nodig is om de producten bij de klant te krijgen.

Functie-eisen Account Manager in Food

Jouw ervaring:

  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding (commercie, bedrijfskunde of vergelijkbaar).
  • Jij houdt van aanpakken. Tevreden klanten en goede resultaten: daar ga je voor.
  • Je bent een zeer goede communicator en een gesprekspartner op niveau, intern en extern.
  • Bij voorkeur heb je enige ervaring in een soortgelijke functie in een food-omgeving.
  • Je hebt ervaring opgedaan of affiniteit met ERP-systemen (SAP) en Excel.
  • Verder ben je analytisch en organisatorisch sterk en in staat om nauw samen te werken met supply chain.
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse, Engelse taal. Duits is een sterke pre.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een grote internationale speler in de voedingsmiddelenindustrie. In Nederland heeft men een processing plant waar de producten verder worden verwerkt. Het verkoopkantoor is in Amsterdam gevestigd. De producten worden over de hele wereld geleverd. De focus voor deze accountmanagement functie ligt op West-Europa. Je gaat deel uitmaken van een internationaal verkoopteam en werkt nauw samen met de sales director.

Arbeidsvoorwaarden

Wat kunnen we je bieden:
Je krijgt een gedegen inwerkperiode om je verder te kunnen ontwikkelen. Je gaat werken in een sterk groeiende internationale setting met collega’s van verschillend pluimage. Veel kansen om groots te groeien - zowel professioneel als persoonlijk. De lijnen binnen de organisatie zijn kort. Hierdoor krijg je snel dingen voor elkaar en kun je echt iets betekenen.
Een aantrekkelijk salaris, goede arbeidsvoorwaarden, pensioenregeling.

Heb je interesse in deze positie en wil je graag meer weten over het bedrijf en de functie, neem dan contact op met Jos Schoen 06-38048448

Location

Amsterdam

Region

Randstad

Publication date

15-02-2021

Contact person

Jos Schoen
M: (06) 3804 8448
Our customers
3
5 Legs Recruitment B.V. (CHOIX-Recruitment) uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests. Learn more
Close