Manager Technologie & Innovatie

Topbaan

Functieomschrijving Manager Technologie & Innovatie

Als Manager Technologie & Innovatie geef je leiding en sturing aan een klein team van projectmatig werkende Proces & Producttechnologen. Als aanjager van het team ben je continue op zoek naar nieuwe manieren om meer waarde uit de fabriek te halen. Jouw scherpe analyses van de dagdagelijkse praktijk weet je te vertalen naar nieuwe inzichten op product- en procesniveau. Van het verbeteren van het bestaande productieproces door technologische vernieuwing tot het verder ontwikkelen van bestaande recepturen en nieuwe producten met meerwaarde voor de klant/consument.
Als Manager Innovatie & Technologie rapporteer je aan de Manager Productie en ben je in staat hem bij afwezigheid te vervangen. Vanuit je drive om te innoveren, kijk je verder dan de problemen van vandaag de dag. Je bent vooral ook bezig met het ontwikkelen van een visie en strategie voor de ‘fabriek van morgen”. Je spart hierover regelmatig met de diverse stakeholders binnen het bedrijf en komt met concrete, innovatieve initiatieven die leiden tot product- en/of procesinnovaties. Als eindverantwoordelijke voor Technologie & Innovatie ben je daarnaast nauw betrokken bij investeringsaanvragen en zorg je voor een gedegen opzet, begeleiding en uitvoering van de diverse innovatie- en investeringsprojecten.

Functie-eisen Manager Technologie & Innovatie

Wij zijn op zoek naar een daadkrachtige en innovatieve Technoloog die in staat is het verschil te maken en zijn team weet te inspireren. Je maakt daarbij handig gebruik van je externe netwerk. De volgende kennis en ervaring zijn van belang:

  • Afgeronde WO opleiding Levensmiddelentechnologie of Procestechnologie;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Aantoonbare leidinggevende ervaring en het aansturen van teams;
  • Kennis van procestechnologie en productieprocessen in de levensmiddelenindustrie en affiniteit met techniek;
  • Ervaring met projectmanagement, innovatietrajecten en planmatig werken;
  • Ervaring met opzetten en uitvoeren van onderzoek en relevante onderzoeksmethoden;
  • Kritisch, gedreven, resultaat gericht, analytisch en innovatief;
  • Beschikken over visie en strategisch inzicht;
  • Communicatie vaardig en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre;
  • Bereidheid tot avond- en weekendwerk i.v.m. calamiteiten en begeleiden van proefproducties.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een dynamisch bedrijf in de voedselindustrie. Met een van de modernste fabrieken in Europa en produceren zij diverse echte Hollandse versproducten. Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een Manager Technologie & Innovatie

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende en leidinggevende baan een binnen organisatie met sterke groeiambities en een duurzame inslag. Je krijgt een hoge mate van verantwoordelijkheid en hebt een grote invloed op de plannen van de onderneming naar de toekomst toe. Naast een marktconform salaris bieden zij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Location

Randstad

Region

Randstad

Publication date

25-02-2021

Contact person

Jos Schoen
M: (06) 3804 8448
Our customers
3
5 Legs Recruitment B.V. (CHOIX-Recruitment) uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests. Learn more
Close