Monteur

Vervuld

Functieomschrijving Monteur

Voor onze gewaardeerde opdrachtgever zoeken wij een professioneel Monteur.

Als Multidisciplinaire Storingsdienst Monteur ben je verantwoordelijk voor een optimale technische staat van een uitgebreid en technologisch hoogstaand machinepark. Dit doe je door het verrichten van onderhouds-, reparatie-, aanpassings-, verbeterings- en afstelwerk aan onze complexe machine lijnen. Naast uitvoerend werk, begeleid je aannemers en zoek je samen met de productiemedewerkers storingsoorzaken op. Je werkt in ploegendienst en bent flexibel inzetbaar en vindt het oplossen van technische problemen uitdagend. Door je brede technische ervaring en inzet maak je ons machinepark nog efficiënter, veiliger en draag je bij aan 100% kwaliteit. In de functie van Multidisciplinaire Storingsdienst Monteur rapporteer je aan de Teamleider Correctief Onderhoud binnen de Technische Dienst.

Functie-eisen Monteur

Als Monteur voldoe je aan de volgende gestelde eisen en vaardigheden:

  • Je bent bedreven in het opsporen van storingsoorzaken, bepalen van- en indien mogelijk uitvoeren van corrigerende acties.
  • Je bent sterk in het uitvoeren van werkzaamheden aan machinelijnen conform geldende bedrijfsregels en veiligheidsvoorschriften.
  • Je schakelt makkelijk met externe partijen en bent goed in het begeleiden van aannemers en toezien op een veilige en vakkundige werkuitvoering.
  • Jij bent dé specialist op het gebied van techniek en hebt een passie voor machines.
  • Je bent bekend met NEN 3140 en de nodige keurings- en veiligheidsvoorschriften.
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau.
  • De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift.
  • Het is jouw ultieme doel om te zorgen voor een optimaal werkend machinepark en je ziet het als jouw verantwoordelijkheid om daar samen met je collega’s voor te zorgen.

Bedrijfsprofiel

Je komt te werken binnen een oer-Hollands familiebedrijf met passie voor goed eten. Met meer dan 2.000 collega’s spannen zij zich dagelijks in om de lekkerste kaas, zuivel, tapas en andere verse food producten te maken voor Nederland én de rest van de wereld. Dat doen zij al meer dan 130 jaar.
Jij komt te werken op de grootste verpakkingslocatie, ruim 30.000 m2. Met 20 productielijnen en 400 medewerkers verpakt men dagelijks honderden tonnen kaas. Het bedrijf is zeer trots op het product dat ze maken en verpakken. Juist daarom zoekt men nieuwe collegae om gezamenlijk verder te groeien.

Bedrijfscultuur

Binnen dit trotse familiebedrijf heerst een uiterst prettige manier van werken en men hecht aan een goede onderlinge samenwerking. Er is ruimte voor ambitie, groei en ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden

Wat biedt men goede kandidaten?

Heel veel uitdaging, dynamiek, afwisseling en leuke collega’s. Je kunt in deze functie je passie voor techniek ten volle kwijt en krijgt volop kansen om je verder te ontwikkelen en door te groeien.
Daarnaast krijg je een goed salaris; collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ en de mogelijkheid om aan de slag te gaan in een moderne omgeving met de nieuwste technieken.

Location

Midden Nederland

Region

Midden-Nederland

Publication date

01-02-2021

Contact person

Jos Schoen
M: (06) 3804 8448
Our customers
3
5 Legs Recruitment B.V. (CHOIX-Recruitment) uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests. Learn more
Close