Nieuwe vacature Senior Inkoper Integrated facility Management

Vervuld

Functie-omschrijving Senior Inkoper Integrated Facility Managment

Onze opdrachtgever is een grote en internationale speler binnen vastgoed, huisvesting en facility management. Voor deze opdrachtgever zoeken wij een Senior Inkoper Integrated Facility Management. In deze functie ben je werkzaam binnen het Sourcing team te Schiphol-Rijk. Als Senior Inkoper wordt je verantwoordelijk voor het centraal en tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden inkopen van goederen en diensten en het aangaan en behouden van goede relaties met (potentiële) leveranciers voor alle klanten in Nederland. Je wordt verantwoordelijk voor medium tot grote projecten binnen de categorie hard of soft services ($150K -$15M). Je bent een specialist in de categorien (Catering, Cleaning, HVAC, E&W etc) en ontwikkelt standaarden en templates voorkomend uit het beleid.


Je draagt de Sourcing strategie en procedures uit aan de interne klanten en doet vervolgens voorstellen aan de Sourcing Manager m.b.t. deze strategie. Je wordt verantwoordelijk voor het ondersteunen bij transities met nieuwe klanten en het uitvoeren van middelgrote projecten uit het Sourcingplan. Dit houdt in tenderen, heronderhandelen, herontwerpen etc. van de huidige diensten en het uitvoeren van leveranciersonderhandelingen. Je dient dan ook als escalatiepunt bij leveranciersproblemen, zoekt leveranciersconsolidatie en -optimalisatie mogelijkheden en levert bid support samenwerking met de manager.
Je ondersteunt het Sourcing team door het begeleiden van projecten via de e-Sourcingtool. Dit doe je mede door het opstarten en doorlopen van het Tenderproces of offerteaanvraag van marktverkenning tot contracteren. Tevens analyseer je de spend en het leveranciersportfolio om mogelijke kanse in kaart te brengen. Vervolgs rapporteer je periodiek de resultaten aan de Sourcing Managers over het hard of soft services cluster.

Functie-eisen Senior Inkoper Integrated Facility Management

Voor deze belangrijke en uitdagende rol als Senior Inkoper Integrated Management vraagt onze opdrachtgever de volgende vaardigheden en opleidingen:

  • Minimaal 5 jaar ervaring in soortgelijke functie
  • HBO werk- en denkniveau, eventueel aangevuld met Nevi 1 en 2
  • Kennis van inkoopbeleid en inkoopprocedures (tenderproces, contracteren etc.)
  • Kennis van Project Management (Prince / Sigma)
  • Affiniteit met techniek óf facility management
  • Goede kennis van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Stevige persoonlijkheid en teamspeler
  • Zowel extern als intern goed communicerend vermogen
  • Gezonde ambitie en enthousiasme
  • Zelfredzaamheid

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt je een marktconform salaris in een groeiend bedrijf in een uitdagende en afwisselende werkomgeving. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en er is volop ruimte voor gezonde ambitie en groei.

Region

Randstad

Publication date

29-05-2018

Contact person

Jos Schoen
M: (06) 3804 8448
Our customers
3
5 Legs Recruitment B.V. (CHOIX-Recruitment) uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests. Learn more
Close