Specialist Product Technology

Vervuld

Functieomschrijving Specialist Product Technology

Onze opdrachtgever produceert private label producten in opdracht van klanten (ca. 240 sku’s) in binnen en buitenland (Europa). Productvernieuwing/-innovatie vloeit voort uit input vanuit Sales met (veranderende) vragen van (nieuwe) klanten (variërend van mutaties in bestaande product(verpakking)en t/m ontwikkeling integrale nieuwe producten), als ook interne initiatieven vanuit de organisatie in het kader van marktontwikkelingen, kwaliteits- en/of efficiency-verbetering, het realiseren van een onderscheidende marktpositie, productaanbod e.d.

De specialist product technology levert vanuit expertise van het technisch productieproces input/bijdragen aan het NPD-proces en het voorbereiden en begeleiden van de ‘opschaling’ van aangepaste, nieuwe producten en optimalisaties in het reguliere productieproces. Daartoe participeert je in NPD-projectteams. Tevens vervul je als specialist product technology een rol vanuit opgedane expertise in projecten gericht op het optimaliseren, vernieuwen van het productieproces, waarbij de nadruk ligt op het borgen van de productkwaliteit, vergroten van de productiviteit, besparen van kosten e.d.

Functie-eisen Specialist Product Technology

Wat breng je minimaal mee aan kennis, ervaring en opleiding:

  • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau (richting voedingsmiddelentechnologie);
  • Je hebt kennis van en inzicht in het productieproces en de impact van productiehandelingen op de kwaliteit van het product;
  • Je hebt kennis van relevante (technologische) ontwikkelingen en invloeden op de kwaliteit, productiviteit en de kosten van het productieproces te optimaliseren.
  • Je bent een teamspeler, hands-on en sterk in samenwerken met andere disciplines.

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever heeft een modern arbeidsvoorwaardenpakket, een marktconform salaris en verdere secundaire voorwaarden en tevens volop carrièremogelijkheden.

Locatie

Amsterdam

Regio

Randstad

Publish date

27-07-2022

Contactpersoon

Jos Schoen
M: (06) 3804 8448
1
5 Legs Recruitment B.V. (CHOIX-Recruitment) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close