5 Legs Assessment

Opdrachtgever
Elk arbeidscontract is een forse investering van inspanningen en middelen en heeft invloed op de interne organisatie in termen van samenwerking, besluitvorming en succes. Het selecteren van de juiste medewerker kan de organisatie veel opbrengen. Het instrument dat objectief kan bijdragen tot een goede beeld- en besluitvorming is 5 Legs Assessment. Deze methode is toegespitst op selectie van nieuwe medewerkers en interne loopbaanvraagstukken. Het toepassen van 5 Legs Assessment door onze ervaren consultants wijst u de juiste weg. Tevens is het mogelijk een assessment af te nemen door een externe partij, in samenspraak met u als opdrachtgever. Via deze weg wordt optimale onafhankelijkheid gewaarborgd.

Kandidaat
Een 5 Legs Assessment bestaat uit een persoonlijkheidstest met als eventuele aanvulling een capaciteitentest, die uw ambities, competenties, en passies als geen ander in kaart weet te brengen. Het is een online test die u kunt maken in een voor u vertrouwde omgeving en die zorgt voor een objectieve beeldvorming. U wordt vergeleken met mensen die hetzelfde opleidingsniveau hebben om zo uw mogelijkheden te spiegelen aan de arbeidsmarkt. Onze ervaren consultants bespreken de resultaten van het assessment in een open en eerlijk gesprek met u. Zo draagt ons assessment bij aan de besluitvorming over de juiste (vervolg)stap in uw carrière.

Kiezen voor 5 Legs Assessment is kiezen voor helderheid en advies op maat.

1
5 Legs Recruitment B.V. (CHOIX-Recruitment) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close