Opdrachtgevers

5 Legs Recruitment werft graag professionals voor vaste posities bij onze opdrachtgevers. Tevens leveren wij zelfstandige vakmensen op interim- of detacheringsbasis. Net als bij onze kandidaten, zorgen wij ervoor dat wij u en uw bedrijf goed leren kennen. Iedere afzonderlijke opdracht is voor ons een uniek project. Onze Werkwijze is persoonlijk, secuur en betrouwbaar.

Onze opdrachtgevers

Door onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid, werken wij met veel van onze opdrachtgevers al jarenlang samen. Hierdoor zijn wij een solide strategisch partner, weten wij precies wat er speelt en welke kandidaten het beste aansluiten bij de cultuur van uw organisatie. Het vinden van de juiste professional en / of specialist is een gezamenlijk proces en wij werken zeer nauw samen met onze opdrachtgevers en kandidaten.

Sterke Relaties
Het senior management van 5 Legs Recruitment behandelt uw opdracht van A - Z zelf. Ervaren recruiters met een zeer groot netwerk en een managementachtergrond in het bedrijfsleven. Juist door deze achtergrond weten wij vaak wat de personele vraagstukken op alle niveaus zijn binnen een organisatie en wij denken graag met u mee. Wij staan een zeer directe en persoonlijke manier van werken voor, zonder tussenlagen. Deze persoonlijke aanpak staat garant voor een goede duurzame relatie, succes, snelheid en korte directe lijnen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op. Wij staan wij u direct te woord. Zo hebben wij al met succes voor veel gerenommeerde klanten vacatures mogen invullen.
Bel me terug
Contactpersonen

Jos Schoen MBA
+31(0)638048448
jos@5legs.nl

1
5 Legs Recruitment B.V. (CHOIX-Recruitment) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close