Productieleider

Vervuld

Functieomschrijving Productieleider

Als productieleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de productielocatie van Bio Kaas in Molenschot. Op deze locatie worden de speciale kazen geproduceerd en vindt verdere veredeling plaats. Je bent als productieleider verantwoordelijk voor het gehele productieproces, vanaf melkontvangst tot aan het afleveren van de diverse soorten kazen en bijbehorende zaken. Er wordt vanuit het hoofdkantoor ondersteuning geboden op het gebied van financiën, kwaliteit, inkoop, HR en techniek, maar jij bent diegene die initieert. Meer in detail zijn de volgende taken en verantwoordelijkheden van belang bij deze functie:

  • Je bent verantwoordelijk voor de gehele productie en stuurt een team aan van ca. 20-25 medewerkers.
  • Je zorgt voor een efficiënte productieplanning op basis van aangeleverde cijfers.
  • Je verzorgt de benodigde rapportage over de productie en voorraden en andere relevante zaken.
  • Je bent verantwoordelijk voor ontvangst en verwerking van de melk en andere benodigdheden.
  • Je werkt volgens de kwaliteitsrichtlijnen en zorgt voor borging hiervan.
  • Je onderhoudt nauw contact met het hoofdkantoor in Rouveen over relevante zaken.

Functie-eisen Productieleider

Om de rol van Productieleider een goede invulling te geven, zoeken wij iemand die de volgende opleiding en ervaring heeft:

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 3-5 jaar leidinggevende ervaring in een vergelijkbare setting, ervaring in de zuivelindustrie is een pre.
  • Je hebt de drive om mens en middelen optimaal in te zetten en meer volume te behalen op een efficiënte manier.
  • Je bent het type leidinggevende die medewerkers enthousiasmeert en motiveert om optimaal resultaat te behalen.
  • Je voelt je thuis in een open no nonsense omgeving, waar samen hard gewerkt wordt aan het resultaat.
  • Je bent organisatorisch en communicatief sterk en in staat om op verschillende niveaus te communiceren.
  • Je hebt een goed plan- en cijfermatig inzicht en een flexibele en resultaatgerichte instelling.
  • Persoonskenmerken zijn ondernemend, oplossingsgericht, kwaliteitsbewust en sensitief.

Bedrijfsprofiel

Rouveen Kaasspecialiteiten is een producent van kaasspecialiteiten met een zeer divers aanbod en een uitstekende kwaliteit. Met hun concept “Kaas à la Carte” brengen zij tientallen soorten kaas van koe-, geiten en schapenmelk met een grote verscheidenheid aan zuursels, vorm, grootte, smaak en vetsoorten op de markt en vervullen zij hiermee een eigen unieke rol. Productontwikkeling is binnen Rouveen Kaasspecialiteiten een kernactiviteit geworden en zijn kwaliteit, innovatie, flexibiliteit en klantgerichtheid de belangrijkste aandachtsgebieden. Bio Kaas is een productielocatie in Molenschot. Hier worden de 'speciale' soorten geproduceerd zoals o.a. biologische kazen, rood-, en blauwschimmelkazen. In Nederland en Duitsland is Rouveen de belangrijkste aanbieder van biologische kazen en is het marktaandeel groeiende. De Nederlandse markt wordt beleverd via de groothandels en in het buitenland werkt Rouveen samen met vaste partners.

Arbeidsvoorwaarden

Bio Kaas biedt je een uitdagende functie binnen een innovatieve en no-nonsense organisatie met ruimte voor verder ontwikkeling. De beloning is conform de cao voor de Zuivelindustrie.

Locatie

Molenschot

Regio

Zuid-Nederland

Contactpersoon

Jos Schoen
M: (06) 3804 8448
1
5 Legs Recruitment B.V. (CHOIX-Recruitment) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close