Electrical Engineer

Vervuld

Functieomschrijving Electrical Engineer

Waarom als Electrical Engineer werken bij opdrachtgever?
Je bent een echte puzzelaar. Je bent verantwoordelijk voor onze ontwerpen en kunt helemaal opgaan in de details hiervan.

Onze opdrachtgever is specialist op het gebied van elektriciteit en netwerken. We hebben diepe en brede expertise in hoogspanning en laagspanning. Met hun team bieden zij innovatieve oplossingen aan klanten. Zij zijn een netwerkorganisatie met Business Units in maar liefst 40 landen.

Functie-eisen Electrical Engineer

Als Electrical Engineer ben je onderdeel van één of meerdere projectteam(s). Samen werk je aan projecten voor bijvoorbeeld landelijke en regionale netbeheerders. Je ontwerpt en berekent installaties. Zo speel je een cruciale rol in de realisatie van bijvoorbeeld de vervanging van een besturingssysteem van een hoogspanningsinstallatie. De werkzaamheden lopen strek uiteen. Je bent betrokken bij projecten in de nieuwbouw, uitbreidingen en renovaties. Vanuit een functioneel ontwerp ben jij degene die de detailontwerpen aanlevert. Het komt regelmatig voor dat een zustermaatschappij de realisatie op zich neemt. Op die manier ben je van de start tot de realisatie betrokken bij het ontwerp van jouw project.

Arbeidsvoorwaarden

Wat heeft men jou als Electrical Engineer te bieden?

  • Een mooie loopbaan! Ze investeren in jouw kennis en willen dat je stappen maakt;
  • Een goed salaris;
  • Flexibele werktijden;
  • Een gezellig team met gedreven collega’s;
  • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Locatie

Omgeving Zwolle

Regio

Noord-Nederland, Oost-Nederland

Publish date

21-04-2020

Contactpersoon

Jos Schoen
M: (06) 3804 8448
1
5 Legs Recruitment B.V. (CHOIX-Recruitment) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close