EHS Manager

Vervuld

Functieomschrijving EHS Manager

Voor onze opdrachtgever, een wereldwijde leverancier van ingrediënten en oplossingen in onder andere de voedingsmiddelen en papierindustrie met meer dan 30 locaties over de gehele wereld zoekt 5 Legs Recruitment een EHS Manager. Door middel van grootschalige, efficiënte productiefaciliteiten, verwerkt onze opdrachtgever grondstof in onderscheidende ingrediënten van hoge kwaliteit. Deze ingrediënten en oplossingen voegen smaak, textuur, voedingsstoffen en verhoogde functionaliteit toe aan producten die door miljoenen mensen wereldwijd worden gebruikt of geconsumeerd. Binnen de afdeling Environment , Health & Safety afdeling is een vacature ontstaan voor een senior level:

EHS Manager (fulltime)

In de functie van EHS Manager ben je verantwoordelijk voor Environment, Health & Safety en draag je actief bij aan het opstellen en implementeren van het lokale beleid op het gebied van arbo, veiligheid en milieu. Tevens draag je zorg voor het optimaliseren van de EHS zorgsystemen en initieer en begeleid je diverse projecten. Je geeft leiding aan de EHS officer en rapporteert direct aan de Plantmanager. Op internationaal niveau maak je deel uit van het Global EHS team. Dit team is momenteel o.a. bezig met de uitrol van de ‘Journey to EHS

Functie-eisen EHS Manager

Wat breng je mee voor de rol van EHS Manager:

  • Je bent een analytisch en doelgericht persoon die systematisch projecten uit kan rollen en anderen weet te overtuigen van het belang van safety binnen de organisatie.
  • Je kunt goed in teamverband werken maar bent ook goed in staat om zelfstandig je prioriteiten te stellen en deze uit te werken.
  • Je kunt goed overweg met alle niveaus binnen de organisatie en bent bovenal toegankelijk.
  • Door je afgeronde opleiding binnen veiligheid en/of techniek kun je goed inschatten wat belangrijk is.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met veiligheid, milieu en arbo en aanverwante systemen.
  • Je kunt goed schakelen met interne en externe klanten (bijvoorbeeld lokale en regionale overheid) en beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Wat onze opdrachtgever jou kan bieden:

Een mooie senior level rol binnen een internationale en grote organisatie met ruimte voor ambitie en groei. Door de no-nonsense cultuur binnen de fabriek zijn de lijnen kort en de dagen zeer afwisselend. Men biedt een marktconform salaris. Naast je 25 vakantiedagen, bouw je ook nog eens 6,5 ADV dagen op per jaar binnen een fulltime dienstverband.

Locatie

Amsterdam

Regio

Randstad

Publish date

04-04-2022

Contactpersoon

Jos Schoen
M: (06) 3804 8448
1
5 Legs Recruitment B.V. (CHOIX-Recruitment) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close