Productie Manager/ Technologie & Innovatie

Vervuld

Functieomschrijving Productie Manager/ Technologie & Innovatie

Als Productie Manager/ Technologie & Innovatie geef je leiding en sturing aan het productieteam. Als aanjager van het team ben je continue op zoek naar nieuwe manieren om meer waarde uit de fabriek te halen. Jouw scherpe analyses van de dagdagelijkse praktijk weet je te vertalen naar nieuwe inzichten op product- en procesniveau. Van het verbeteren van het bestaande productieproces door technologische vernieuwing tot het verder ontwikkelen van bestaande recepturen en nieuwe producten met meerwaarde voor de klant/consument.
Als Productie Manager/ Innovatie & Technologie rapporteer je aan de Pant Manager. Vanuit je drive om te innoveren, kijk je verder dan de problemen van vandaag de dag. Je bent vooral ook bezig met het ontwikkelen van een visie en strategie voor de ‘fabriek van morgen”. Je spart hierover regelmatig met de diverse stakeholders binnen het bedrijf en komt met concrete, innovatieve initiatieven die leiden tot product- en/of procesinnovaties. Als eindverantwoordelijke voor productie ben je daarnaast nauw betrokken bij investeringsaanvragen en zorg je voor een gedegen opzet, begeleiding en uitvoering van de diverse innovatie- en investeringsprojecten.

Functie-eisen Manager Technologie & Innovatie

Wij zijn op zoek naar een daadkrachtige en innovatieve Productie Manager die in staat is het verschil te maken en zijn team weet te inspireren. Je maakt daarbij handig gebruik van je externe netwerk. De volgende kennis en ervaring zijn van belang:

  • Afgeronde WO opleiding Levensmiddelentechnologie of Procestechnologie;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Aantoonbare leidinggevende ervaring en het aansturen van teams;
  • Kennis van procestechnologie en productieprocessen in de levensmiddelenindustrie en affiniteit met techniek;
  • Ervaring met projectmanagement, innovatietrajecten en planmatig werken;
  • Ervaring met opzetten en uitvoeren van onderzoek en relevante onderzoeksmethoden;
  • Kritisch, gedreven, resultaat gericht, analytisch en innovatief;
  • Beschikken over visie en strategisch inzicht;
  • Communicatie vaardig en goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre;
  • Bereidheid tot avond- en weekendwerk i.v.m. calamiteiten en begeleiden van proefproducties.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een dynamisch bedrijf in de voedselindustrie. Met een van de modernste fabrieken in Europa en produceren zij diverse echte Hollandse versproducten. Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een Productie Manager/ Technologie & Innovatie

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende en leidinggevende baan een binnen organisatie met sterke groeiambities en een duurzame inslag. Je krijgt een hoge mate van verantwoordelijkheid en hebt een grote invloed op de plannen van de onderneming naar de toekomst toe. Naast een marktconform salaris bieden zij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Locatie

Randstad

Regio

Randstad

Publish date

04-04-2022

Contactpersoon

Jos Schoen
M: (06) 3804 8448
1
5 Legs Recruitment B.V. (CHOIX-Recruitment) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close