Business Analist

Vervuld

Functieomschrijving Business Analist

Als Business Analist bied je ondersteuning aan het management van A-ware Services. De juiste partijen, op het juiste moment, op de juiste plaats, daar draait het om binnen A-ware Services. Om dat te realiseren heeft men een uitgebreid wagenpark ter beschikking, bestaande uit ruim 600 voertuigen in alle soorten en maten. De geconditioneerde vrachtwagens rijden versproducten binnen 48 uur naar hun Europese plaats van bestemming. Bij voorkeur zijn wij op zoek naar kandidaten met ervaring en/of affiniteit in de logistiek en supply chain. Meer in detail heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden als business analist:

  • Opstellen van managementinformatie en bedrijfseconomische analyses m.b.t. de dienstverleningsactiviteiten.
  • Kostprijscalculaties en het opstellen van een juiste toedeling van kosten naar producten en activiteiten.
  • Het opstellen van KPI-formats voor de verschillende activiteiten.
  • Het verder verbeteren van huidige rapportages en voorbereiden van periodieke rapportages.
  • Mede verzorgen van de financiële rapportages incl. budgetcyclus en forecasting.

Functie-eisen Business Analist

Om de rol van Business Analist een goede invulling te geven, zoeken wij iemand die minimaal de volgende opleiding en ervaring heeft:

  • Een afgeronde opleiding richting bedrijfseconomie of bedrijfskunde.
  • 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare omgeving.
  • Ervaring in of affiniteit met supply chain / transport / logistiek.
  • Ervaring met ERP software is een pre.
  • Uitstekende kennis van Excel en Powerpoint.

Bedrijfsprofiel

A-ware Services is onderdeel van A-Ware Food Group, een fullservice dienstverlener en een gerenommeerde ketenspeler in kaas. Een onderneming die zich onder andere bezighoudt met het rijpen, snijden en verpakken van kaas (speciaal) producten evenals de opslag en distributie van deze en andere foodproducten waarbij geconditioneerde omstandigheden van belang zijn. Met de bouw van een eigen kaasfabriek zetten zij een volgende logische stap in de ontwikkeling als ketenpartner voor hun klanten.

Arbeidsvoorwaarden

A-ware Services bied je een informele, dynamische werksfeer met mogelijkheden voor een verdere ontwikkeling en doorgroei. Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, uitdagende en afwisselende werkzaamheden en en collegiale en prettige werkomgeving met veel carrière perspectief.

Locatie

Woerden

Regio

Randstad

Contactpersoon

Jos Schoen
M: (06) 3804 8448
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:
1
5 Legs Recruitment B.V. (CHOIX-Recruitment) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Close